Τηλεφωνικές παραγγελίες: 22410-68241

Δωρεάν μεταφορικά

Αλλαγές - Επιστροφές

 

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει απαραίτητα να έχει προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης του fshoes.gr

Μπορείτε να αλλάξετε τα είδη που παραλάβατε εντός 14 ημερών από την παράδοση τους.

Συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής προϊόντων που θα βρείτε στη συσκευασία . Η φόρμα συμπληρωμένη με όλα τα απαραίτητα στοιχεία πρέπει να συνοδεύει το είδος που επιστρέφετε. Κάνετε την πρώτη αλλαγή χωρίς καμία χρέωση μεταφορικών η  Πρώτη αλλαγή γίνεται δωρεάν εφόσον πραγματοποιηθεί με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex που σας στείλαμε την παραγγελία σας. Περαιτέρω αλλαγές επιβαρύνονται με το ποσό των 2,50 ευρώ για την επιστροφή και 2,50 ευρώ για την νέα αποστολή, οποιαδήποτε άλλη εταιρεία χρησιμοποιήσετε ,εσείς επιβαρύνεστε τα εξοδα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν θέλετε να καταχωρηθεί παραγγελία αλλαγής, προκειμένου να μην χάσετε το νέο είδος που σας ενδιαφέρει
Εάν τυχόν θελήσετε να αντικαταστήσετε είδος για δεύτερη φορά, επιβαρύνεστε με 2,5€ για την επιστροφή και με επιπλέον 2,5€ για την νέα αποστολή.

Εάν το νέο είδος είναι μεγαλύτερης αξίας από την επιστροφή σας, εξοφλείτε τη διαφορά με αντικαταβολή  ή με τραπεζική κατάθεση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα είδη που επιστρέφετε πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα με τα καρτελάκια τους και τη συσκευασία τους άθικτη. Αν τα είδη φέρουν εσωτερικό τύπωμα δεν πρέπει να είναι φθαρμένο ή αλλοιωμένο.

Όλα μας τα είδη περνούν από ποιοτικό έλεγχο, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση πριν την αποστολή τους. Στη σπάνια περίπτωση ελαττωματικού είδους, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας.

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται με κατάθεση σε λογαριασμό, συμπληρώνετε το IBAN του λογαριασμού σας και το όνομα δικαιούχου στη φόρμα επιστροφής προϊόντων. Η επιστροφή χρημάτων χρεώνεται με έξοδα 2,50€ και εκτελείται εντός μίας εβδομάδας.

Σε περίπτωση αναίτιας άρνησης της παραγγελίας, η εταιρία έχει το δικαίωμα να κινηθεί νομικά. 

Γεωργίου Σεφέρη 108, Ρόδος,
fshoes.gr, / Solid Blanc